Om os

Der kommer lige en kort up-date herinde. Bloggen har gået hen og ændret tema en lille smule. Lise og jeg havde begge brug for en pause fra bloggen, men min lyst vendte tilbage da jeg begyndte at skrue op for træningen. Jeg har derfor valgt at skrive indlæg om sund kost og træning for at motivere og inspirere mig selv og så håber jeg at I derude også synes det er både interesant og motiverende! :)
De gamle indlæg er fortsat at finde på bloggen og Lise har stadig en profil herinde, så må vi se hvad fremtiden bringer, men jeg håber hun får lyst til at blogge med mig igen :)

I får også lige en lille kort up-date om mig:
Jeg er 23 år og studerer til bioprocessteknologi diplomingeniør – langt og fancy navn, som dækker over en meget bred linje. Som ingeniørstuderende er der et semesters obligatorisk praktik som ligger på 5. semester og her er jeg kommet til (min praktik slutter 31. december).. Jeg har fundet den bedst tænkelige praktikplads i en privat forskervirksomhed beliggende på Hvidovre Hospital. Det betyder at jeg bor i København i hverdagene og tager hjem til Århus i weekenderne. Dette betyder, at jeg træner alene mandag-torsdag og sammen med kæresten i weekenderne efter jeg har været til mine højt elskede steptimer i fitnessworld. Styrketræning alene er meget nyt for mig, idet jeg altid er taget til bodyfit-hold. Jeg træner med frivægte og elsker det! :)
Det var lige en lidt længere opdatering på mit liv pt. Skriv endelig hvis I har spørgsmål! :)
-Tine

Jeg har valgt at beholde vores oprindelige “Om os” hvis det kunne have interesse ;) se nedenfor:

Vi er et par århusianske veninder, der har kendt hinanden siden børnehaveklassen. Vi er begge meget interesserede i hele bloguniverset og har lyst til at begive os ud i det sammen.

Vi elsker hinanden, mode, mad og byture – og helt enkelt kommer denne blog til at handle om lige præcis det og selvfølgelig også alle de andre ting, der gør hverdagen mere spændende :)

Om Lise:

Jeg er 22 år og studerer til daglig på socialrådgiveruddannelsen. Jeg er født og opvokset i  Smilets By, Århus, og flytter nok aldrig her fra! Jeg bruger min fritid på venner/veninder, løbeture, shopping, koncerter og mange andre sjove ting.

Om Tine:

Jeg er en 23-årig ingeniørstuderende, som læser Bioprocesteknologi. I min fritid er jeg meget aktiv, hvor jeg går op i sund kost og motion. Sørme om jeg ikke lyder som en hellig nørd – men jeg er altså også bartender i min studiebar og jeg siger nu sjældent nej til en god fest ;)

Kontakt: 

Liseogtine@gmail.com

Vi kan også findes på Facebook lige her

så igen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: