Tine – om at nå dertil

Inde på instagram har jeg nu i noget tid fulgt tinegronnemark. Hun er en 21-årig pole-instruktør, som giver den vildt meget gas mht. styrketræning. Tine startede i september og har på den korte tid allerede opnået synlige resultater. Disse resultater er er dog på ingen måder kommet let – hun kæmper hårdt og hver evig eneste dag! Meget beundringsværdigt og motiverende. På nedenstående billeder ses hendes før og efter billeder fra september til midt oktober.

Inde på gymtalk.com skriver Tine indlæg “om at nå dertil”. Jeg er ret vild med disse to indlæg, som hun indtil videre har lagt op og glæder mig til det næste kommer op :) I hendes indlæg derinde skriver hun både meget konkret i fht. hvad hun spiser, hvor ofte hun træner og hvilke kosttilskud hun tager, men samtidig bærer hun tydelig præg af at være en pige. Og det på den gode måde. Hun skriver nemlig også om de positive såvel som negative ændringer og reaktioner hendes krop har haft på den store kostomlægning og træningsmængde. Hun skriver meget ærligt og ligefrem og det kan jeg godt lide! :)

Inde på hendes instagram-profil poster hun dagligt billeder af “hendes vej dertil”. Jeg har lånt et par stykker for lige at give jer et indtryk af hvor sej, smuk og motiverende denne pige er :)

Find Tine på Instagram lige her

-Tine

Reklamer
This entry was posted by Tine / Fitinspiration.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: