Aerobic 2012

Aerobic… når jeg hører det ord tænker jeg straks på de glade 80’ere og 90’ere med farverige gamacher og en smækker bodystocking udenover. Tror de fleste tænker det samme som jeg? ;)

I sidste uge faldt jeg over et hold inde på Fitness Worlds holdplan der hed “Aerobic 2012” og tænkte straks at dét blev jeg da nødt til at prøve! Jeg har nemlig gået til aerobic da boede på New Zealand. Nu boede jeg i en meget lille og isoleret by, så de var altså ikke kommet særlig langt væk fra de glade 90’ere og det var meget… autentisk tror jeg vil være det rette ord at bruge. Nå men  altså tilbage til “Aerobic 2012, Fitness World skriver selv følgende om holdet:

Aerobic 2012

På Aerobic 2012 har vi fokus på masser af puls, god musik og sjov koreografi. Du vil på denne time blive udfordret på koordinationen og intensiteten, da vi bruger let til middelsvær koreografi. Alle trin og bevægelser vil blive grundigt bygget op inden vi til sidst sætter koreografien sammen.

Du vil på denne time få styrket din kondition, forbrænding og koordinationsevne.

Alle kan være med.

Holdet kommer på planen i centrene i løbet af efteråret 2012.

 

Det lyder jo meget godt, ik? :) Jeg gik også til timen med masser af god energi. Desværre mindede timen mig lidt om en steptime uden en stepbænk – og derved også lavere puls. Må desværre indrømme at jeg blev lidt skuffet. Til timens forsvar skal det dog lyde, at det nok endnu er så nyt, at instruktørerne er nødt til at starte på et lidt lavt niveau og samtidig også selv vænne sig til timen. Jeg har defor besluttet at det ikke er sidste gang jeg tager til timen, men jeg venter nok lige lidt :) Derudover er det jo kæmpe forskel på instruktørerne, når Fitness World kører med princippet om at timerne er sammensat af den enkelte instruktør.

Grunden til at jeg egentlig skrev det her indlæg, var for at høre jeres erfaringer om timen? Er det noget I har prøvet? Kunne have lyst til at prøve? Eller er den slags cardio slet ikke jer? :)

-Tine

 

Reklamer
This entry was posted by Tine / Fitinspiration.

2 thoughts on “Aerobic 2012

  1. Jeg har også prøvet holdet en enkelt gang – det skulle jo lige prøves af ;)
    Men jeg må indrømme, at jeg også var ret skuffet. Jeg fik ikke pulsen op og jeg kedede mig altså lidt under timen.. men jeg tror også jeg giver det en chance mere, når holdet har været der længere – som du selv nævner, så er det jo noget helt nyt :)

    • Åh, øv.. Havde sådan håbet at det blot var mig, som havde ramt en uheldig time.. Men som tidligere sagt, så skal jeg nok give den en chance til senere. Synes der er lidt potentiale i holdet, så tror nu det kan blive godt med en dygtig instruktør ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: