Motivation: New in

Med henblik på gårdsdagens indlæg, kommer der lige lidt et halv dårligt iphone-billede af et eksempel på noget der motiverer mig. Jeg var nemlig forbi H&M i dag og købte en ny sports-bh og en top :)   

 

Farven på sports-bh’en er lidt sjov på billedet, men er egentlig bare en helt almindelig pangfarvet neon pink :)

Det er faktisk først for nylig, at jeg er begyndt at købe sportstøj i highstreet butikkerne. Jeg har altid været stor tilhænger af nike,  new line og andre sportsmærker. Det var egentlig ved Gina Tricots lancering af deres nye sportslinje, at jeg fik øjnene op for at highstreet mærkerne også laver lækkert sportstøj – og til næsten ingen penge!
En kæmpe fordel ved at købe det billige træningstøj er helt klart at man så har råd til at købe mere af det. Ovenstående top gav jeg kun 79 kr for og sports-bh’en kostede 129 kr. For den pris kunne jeg ikke engang have fået en halv nike-top ;) Det er selvfølgelig ikke for alle ,at det er vigtigt at have meget træningstøj, men da jeg træner 5-6 dage om ugen synes jeg det er lettest at have meget :)
En anden fordel er også, at det er en billig motivation :) Det koster ikke hele månedslønnen at lave sig et delmål, hvor præmien er en H&M-top :)

Generelt har de ting , som jeg har købt holdt sig pæne og jeg har ikke kunnet mærke forskel fra det og til de dyre mærker. Jeg har dog lidt ting jeg tjekker inden jeg køber noget:
– Jeg sørger ALTID for at prøve tingene inden jeg køber det for at tjekke pasformen
– Jeg tjekker kvaliteten af materialerne og holder mig langt væk fra bomuld
– Shorts, løbetights og andre stramme træningsbukser tjekker jeg altid om de er gennemsigtige, når jeg bukker mig ned. Har alt for tit stået bag nogle piger til holdtræning, hvor der bare er g-streng for alle pengene til squat og andre øvelser.
– Sports-bh’er skal have en vis form for støtte. Generelt er der ikke nogle af high-street sports-bh’erne der er gode nok til løb og andre high impact sportsformer. Men hvis jeg køber en sports-bh derfra køber jeg den et nummer mindre end normalt, fordi jeg så føler den giver bedre støtte. Ovenstående sports-bh har jeg tiltænkt at bruge til styrketræning, da den er rigtig behagelig at have på og så synes jeg den pifter en sort top lidt op :)

Hvor køber I jeres træningstøj? :)

-Tine

Reklamer
This entry was posted by Tine / Fitinspiration.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: